Család

Brad Pitt miatt üvöltözött Aniston és vőlegénye

Jennifer Anistont arra kérte vőlegénye, hogy szakítson meg minden kapcsolatot Brad Pitt-tel. Aniston hallani sem akar erről, és a vita után egy szállodában aludt.

ABrad Pitt miatt üvöltözött Aniston és vőlegényehogyan arról a Nők Lapja Café is beszámolt a múlt héten, Jennifer Aniston és vőlegénye, Justin Theroux meghívta Brad Pittet és Angelina Jolie-t az esküvőjükre. Csakhogy Justin ezután közölte Anistonnal: az esküvőt követően minden kapcsolatot meg kell szakítania volt férjével és annak családjával – írja az angol NOW magazin. Ez nem lesz könnyű a színésznőnek, hiszen Brad fontos része az életének, és egykori anyósával is igencsak jó kapcsolatot ápol. A vőlegény kérése tehát érthető, hiszen Jennifer és Pitt hetente vált e-mailt vagy SMS-t.

Jennifer nagyon összeveszett párjával az „eltiltás” miatt, olyannyira, hogy a vita után egy szállodában éjszakázott. Ráadásul ő már hónapokkal korábban arra kérte Justint, hogy ne találkozzon volt kedvesével, aki 14 évig volt a párja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top