TV-sztárok

Jolie és Pitt hivatalosak Anistonék esküvőjére

A jövendőbeli férj állítólag meghívta a volt férjet az esküvőre. Pitt mama is ott lesz.

Az egyik brit magazin értesülései szerint Jennifer Aniston vőlegénye, Justin Theroux meghívta az esküvőre a menyasszony egykori férjét, Brad Pittet, és annak jelenlegi párját, Angelina Jolie-t is.

A lapnak nyilatkozó forrás azt állítja, hogy Aniston igencsak meglepődött vőlegénye lépésén, mivel nem gondolta volna, hogy épp ő hívja meg az exférjet az esküvőre, ugyanakkor örül is neki. „Annyira boldogok együtt, hogy nem szeretnék, ha bármiféle rossz érzés lenne bennük, amikor házasságot kötnek” – fogalmazott az informátor.

Vajon elfogadják a meghívást?
Vajon elfogadják a meghívást?

Korábban egyébként úgy volt, hogy a Pitt családból csak Brad anyja, Jane lesz jelen Anistonék 2013. február 14-re tervezett esküvőjén, ő ugyanis a mai napig is szoros kapcsolatot ápol egykori menyével, és Jennifer még a saját édesanyjánál is közelebb érzi magához.

Mindenesetre ha Brangelináék eleget tesznek a meghívásnak, azt már csak egy Aniston–Theroux – Jolie–Pitt kettős esküvő tudná felülmúlni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top