Sztárok

15 kilót fogyott a TV2 duci sztárja

Cseke Katinka már 15 kilót leadott, s addig nem akar megállni, míg 69 kilót nem mutat alatta a mérleg. A Jóban Rosszban sorozat Bodolai Böbéjéről nem csak a sport és a megfelelő táplálkozás révén olvadnak a pluszkilók – írja a Bors.

Cseke Katinka már 90 kiló fölött járt, amikor újra nekivágott a fogyókúrának, korábban ugyanis feladta a diétáját. A sorozatsztár négy hónap alatt 15 kilótól szabadult meg. „Leginkább húst eszem zöldségekkel, és körülbelül negyedére csökkentettem az adagokat” – osztotta meg zsírégető titkát Katinka, aki a kondizásra is rávette magát. Heti 4-5 alkalommal jár az edzőterembe, ahol a futópadon gyalogol, valamint súlyzós edzéseket is végez. A 39 éves színésznő diétáját azonban az akupunktúrához hasonló módszer, a cérnabeültetés is segítette. Ez az egyedi módszer ugyanis beindítja a keringési rendszert és az anyagcsere-folyamatokat, felszabadítva a chi energiákat a testben. Katinka állítja, a kezelések lelkiekben is segítik a diétáját, amelyet csupán akkor hagy abba, ha már elérte a 69 kilót.

Így fogyott le a TV2 sztárja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top