Sztárok

Levetkőztetnék Csobot Adélt

Az X-Faktor legkacérabb énekesnőjéből akár nyuszilány is lehetne. A magyar férfimagazinok látnak fantáziát a tehetségkutatóban ismertté vált 18 éves lányban, ám ő inkább az énekesi karrierjére szeretne koncentrálni – írja a Bors.

A magyar Marilyn Monroe-ként emlegetett énekesnő sok férfi fantáziáját beindította, így nem csoda, hogy felröppent az a hír, hogy az egyik hazai férfimagazin félmillióért levetkőztetné. A CKM és a Playboy egyelőre nem tárgyalt az énekesnővel, ám nem zárkóznak el a lehetőségtől. „Ha elfogadná a felkérésünket, és meg tudnánk egyezni, biztosan kiváló képek születnének. Én látok Adélban fantáziát” – jelentette ki a két kiadvány főszerkesztője, Pantl Péter. A tehetségkutató versenyzője – akit már testőrök védenek – egyelőre nem kér a nyuszilány-szereplésből. Mint mondja, neki most az X-Faktor és az énekesi karrierje az első, azt mindenesetre hízelgőnek tartja, hogy szépnek és vonzónak látják.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top