Sztárok

Bundát sejt a Voice kiesője

A tehetségkutatóból távozni kényszerülő Bokor Marianna csalással vádolja a TV2-t. A csatorna felszólította a csalódott énekesnőt, hogy álljon le a műsor elleni támadásokkal, vádaskodásokkal – írja a Blikk.

Az első párbajadásból Karai Anna ellenében vesztesen távozó Bokor Marianna először teljesen kiborult a kiesése után, majd ezt követően bundázással vádolta meg a Voice-ot. A 31 éves énekesnő úgy tűnik, képtelen felfogni, hogy Caramel ellene döntött mesterként. A legismertebb közösségi portálon ugyanis frontális támadást indított a TV2 ellen, csalással vádolva a csatornát. Marianna állítja, már előre el van döntve, kik nyerik a párbajokat, szerinte csalás az egész tehetségkutató, ami nem más, mint egy előre megírt műsor, Caramel pedig csak egy bábu. A csatorna vezetői felhívták az énekesnő figyelmét, álljon le a vádaskodásokkal. Írásban figyelmeztették arra, hogy tartózkodjon a hasonló megnyilvánulásoktól.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top