Sztárok

Kapócs Zsóka durván beszólt exének

A színésznő állítja, óriásit csalódott szerelmében. A közösségi oldalán írta ki magából a fájdalmát s a szakítás okát. Exe, Habony Árpád azonban másképpen vélekedik arról, miért ért véget a kapcsolatuk – írja a Blikk.

Kapócs Zsóka durván beszólt exénekKapócs Zsóka szerint egyszerűen csak nem működött a kapcsolatuk, ezért vetett véget a románcnak. „Árpád kisfiával tökéletesen kijöttem! A cikk büszkeségből íródott, a tudtom nélkül, hogy Habony Árpád nevén ne essen csorba! Ennyit szerettem volna hozzáfűzni! (…) Sajnos az igazságérzetemet bántja ez az óriási hazugság, ezért jutottam el idáig, hogy akár ennyit is megosszak a külvilággal! (…) Nem hittem volna, hogy ekkorát fogok csalódni abban az emberben, akit szerettem!” – írta a közösségi oldalán. Az Operettszínház sztárja határozottan tagadja, hogy párja gyereke állt volna közéjük, Habony egyik közeli ismerőse viszont azt állítja, hogy a kisfiú mérgezte meg Zsókáék kapcsolatát. Mint a bulvárlap megtudta, a 44 éves férfi sokáig őrlődött a szerelme és a kisfia között. Habony szerint nagyon nagy szerelem volt az övék, s a színésznőről azt állítja, mindent megtett a gyerekért, de mégsem sikerült. „Talán azért, mert mindketten kiforrott személyiségek vagyunk, akik nehezen alkalmazkodnak a másikhoz. Összességében sokat köszönhetek neki” – kommentálta a szakítást Orbán Viktor főtanácsadója.

keretes cikk - vak
ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top