Sztárok

Ilyen pattanásos közelről a szépség arca – fotó

Hiába a több ezer forintos luxuskrémek, smink nélkül Kim Kardashian bőre sem szebb, mint a nők nagy többségének, sőt. A napokban felbukkant paparazzókép tanúsága szerint vastag alapozás nélkül Kim bőre kifejezetten problémás.

A sztárok is csak emberek. Mindez sosem volt annyira igaz, mint most, amikor a néha valóságos viaszbábunak tűnő, csakis gyönyörű és makulátlan sminkkel utcára lépő Kim Kardashian is megmutatta az „igazi arcát”.

Az amerikai médiasztárt a Közel-Keletről való hazatérés közben kapták lencsevégre a fotósok a Los Angeles-i reptéren, mégpedig messze nem a legjobb formában: Kimnek ugyanis hatalmas herpesznyomok virítottak a felső ajkán, nem beszélve a rengeteg kisebb-nagyobb bőrhibáról.

Az üzleti haknikörúton lévő Kim a Kuvaitban és Bahreinben tett látogatásán csakis tökéletes sminkben pózolt, így a különbség egészen drasztikus volt. A sok millió dolláros vagyont felhalmozó Kim köztudottan csakis a legdrágább kozmetikumokkal és luxuskrémekkel ápolja az arcát. Ennek ellenére úgy tűnik, erős smink nélkül ő sem különb, mint a hétköznapi krémeket használó nők nagy része.

Ilyen pattanásos közelről a szépség arca - fotó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top