Sztárok

Megfenyegették Stohl ügyvédjét

A tartozásai miatt szét akarták verni Ruttner György irodáját. A családja testi épségét féltő jogász attól tart, hogy hamarosan védelmet kell kérnie, ám nem bánta meg, hogy feljelentette "hitelezőit" a rendőrségen – írja a Blikk.

Ruttner Györgyöt nemcsak a karrierje tönkretételével, hanem az irodája szétverésével is megfenyegették az uzsorásai, akiktől már a családja és saját testi épségét is félti. Az öngyilkosságot fontolgató sztárügyvéd, aki feljelentette a rendőrségen a „hitelezőit”, mert nem hagyják békén, a saját bőrén érzi, milyen is bűncselekmény áldozatának lenni. „Példámmal szeretném biztatni azokat, akik hasonló helyzetben vannak: ha az anyagi tehertől nem is tudnak megszabadulni, a félelmetes lelkit ne cipeljék tovább, mondjanak nemet!” – biztatja a hozzá hasonló bajba keveredetteket a jogász, akiről Stohl András kipakolt a könyvében. Elmondása szerint a polgárőrség tagjai gyakran járnak a birtoka felé, bár még nem kellett védelmet kérnie, előfordulhat, hogy ez hamarosan megtörténik. „Mégsem félek a jövőtől, szeretteim megértik, hogy miattuk vállaltam a lehetetlent” – jegyezte meg a Stohlt kirúgó sztárügyvéd.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top