Sztárok

Stohl az ügyvédjéről is kipakol

Nemcsak a börtön viszontagságairól, hanem saját ügyvédjéről is kipakol Stohl András új könyvében. A műsorvezető szerint dr. Ruttner György csak saját magát szerette volna futtatni.

Stohl András igaz, burkoltan, de még Damu Rolandról is véleményt mond új könyvében. Buci állítása szerint szólt ügyvédjének, hogy hiba volt elvállalnia a Damu-pert. „Nagyon korrekten válaszolt: azt mondja, ha egy sebészhez betolnak egy beteget, az nem nézi, hogyan és miért került a műtőasztalra, csak meg akarja menteni az életét. Elmeséli részletesen az ügyet, olyan meggyőzően beszél, hogy majdnem meggyőz a végén arról, jó ügyet szolgál. De hát ugye ügyvéd, ehhez ért, ez a dolga. Nagy játékos…” – hangzik el a könyvben, ahol Stohl arra is kitér, a végén már nem mert ügyvédjének semmit sem mondani, mert Ruttner azonnal lenyilatkozta azt valahol. „Majd szétrobbanok a dühtől. Megnézem, de ha nem állítja le magát, az isten se mossa le rólam, hogy szappanoperát csinálok a büntetésemből. Ha bejön és beszélek vele, ő azonnal rohan valamelyik tévécsatornához, hogy magát futtassa” – hangzik el a lesújtó vélemény.

Stohl ügyvédét szidja

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top