Sztárok

Ide költözik Vilmos és Katalin a kisbabával – fotó

A brit hercegi pár már 18 hónapja "otthonépítő" üzemmódban van. Az első gyermeküket váró Kate Middleton és Vilmos herceg a hírek szerint 2013 elején veszik birtokba a 20 szobás luxusingatlant.
keretes cikk - vak
ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Még csak december 3-án jelentették be hivatalosan is, hogy Kate Middleton első gyermekükkel várandós, a brit hercegi pár mégis hosszú ideje „munkálkodik” egy igazi családi, mégis a szigorú biztonsági szempontoknak is megfelelő fészek megteremtésén.

Vilmos herceg és felesége jelenleg egy walesi házat neveznek átmeneti otthonuknak, de már 18 hónapja építtetik át jövendőbeli, végleges lakásukat, a londoni Kensington Palace 1A számú apartmanját. A 4 emeletes, 20 szobás ingatlant a hírek szerint Kate Middleton már eleve úgy rendezi be, hogy az érkező kis családtag kényelmét is szolgálja.

„Kate előszeretettel díszíti otthonukat olyan elemekkel, tárgyakkal is, amiket ő maga vásárolt férjével közös utazásaik során” – nyilatkozta a babát váró Middletonhoz közeli forrás egy brit napilapnak.

A „hercegi család” várhatóan 2013 elején veszi birtokba új, biztonságosabb házát, amelynek kialakítása 1,5 millió dollárba került.

Ide költözik Vilmos és Katalin a kisbabával - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top