Sztárok

Őrült rajongó állítja: gyermeket szült Száraz Dénesnek

A beteges nő Száraz Dénes feleségének és gyermeke anyjának adja ki magát. A sorozatsztár sajnálja a képzelgő nőt, és nem jelenti fel – írja a Bors.

Száraz Dénest és párját egy elvakult rajongó zaklatja. A negyvenes nő azt állítja magáról a Facebookon, hogy ő és a szappanoperába visszatért Tamás atya egy párt alkotnak, sőt nemsokára összeházasodnak. Nemcsak írogat a színész barátainak a közösségi oldalon, hanem még képeket is tett fel állítólagos közös gyermekükről. A sorozatsztár a barátaitól szerzett tudomást az álfeleségről, ám a történtek ellenére nem tesz feljelentés a rendőrségen. Sőt úgy döntött, hogy nem foglalkozik a valószínűleg mentális problémákkal küzdő zaklatójával. „Belőlem inkább sajnálatot vált ki. (…) A feleségem nem volt féltékeny, viszont félelmetesnek találta” – mondta a 33 éves színész, aki idén januárban vette feleségül szintén színész kedvesét, Csizmadia lldikót, s azóta már gyermekük is született.

Őrült rajongó üldözi a Jóban Rosszban sztárját

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top