Sztárok

Terapeuta segíti Rubint Rékát

Csupán napi négy órákat alszik a fitneszlady, aki naponta négyszer is berohan párjához, Norbihoz a kórházba. A barátok attól féltik, hogy túl sok teher zúdult Rékára, akit egy terapeuta is segít – írja a Bors.

Rubint Rékára óriási teher nehezedik, mióta férje, Schobert Norbi kórházban fekszik. Neveli a három gyereket, irányítja a céget, edzéseket tart, s naponta négyszer látogatja párját a betegágyánál. Bár tele van energiával, barátai szerint félő, hogy az óriási lelki és testi megterhelés megbosszulhatja magát. „Négy órát alszom naponta, de nem vagyok fáradt. (…) Most ez az élethelyzet van, ehhez kell alkalmazkodnom” – árulta el a Borsnak a fitneszlady, akinek a kitartása, teherbírása irigylésre méltó. Elmondása szerint az esték a legnehezebbek, ilyenkor az újabb szívműtéten átesett Norbi egyik pólójával alszik el, azt ölelgeti. A nehéz időszak és a velük történtek feldolgozásában – mint mondja – egy légzésterapeuta segíti.

Összeroppanhat Rubint Réka

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top