Sztárok

Hoppá! Teljesen megváltozott az operettszínésznő

Senki nem gondolná az operett világában népszerűvé vált Polyák Lilláról, hogy főiskolás korában igazi "emós" volt. Ezt férje, Homonnay Zsolt mesélte el D. Tóth Krisztának. A házaspár és két kisfiuk a csütörtöki DTK Show vendégei lesznek.

Hoppá! Teljesen megváltozott az operettszínésznőHarmadéves volt musicalszakon Homonnay Zsolt, amikor először pillantotta meg későbbi feleségét, Polyák Lillát. „Bejött a büfébe egy szép magas lány. Prózai osztályba járt, és nekik volt egy nagyon erős művészi attitűdjük, mélyen drámai külső tartozott ehhez” – csipkelődött Zsolt bájos feleségével a DTK Show stúdiójában. Ahogy Lilla akkoriban kinézett, azt ma emósnak hívnák, mindenesetre a vastag fekete szemkontúr biztosan távol állt az Operettszínház sztárjának mai imázsától. „Olyan volt, mint egy Csehov-hős” – tette hozzá Zsolt, de persze Lilla sem maradt adós a válasszal, amiből egyértelművé vált, milyen szakadék is feszült akkoriban a leendő prózai és musicalszínészek között.

A házaspár D. Tóth Krisztának azt is elmesélte, hogy Zsolt egy közös fellépés és az arra való állandó próba ürügyével környékezte meg Lillát. Zsolt taktikája bevált: szerelmük több mint másfél évtizede tart. A házaspár két gyermekükkel, Zsomborral és Bulcsúval érkezett a stúdióba. Kriszta nagyon meg is lepődött, hogy az első percekben a srácok meglepően fegyelmezetten üldögéltek a kanapén. Aztán persze a szülők cinkos kacsintással elárulták a műsorvezetőnek, hogy mindezt tetemes mennyiségű fagyi ígéretével érték el. Ezután persze a rengeteg játékkal lekötött gyerekek belakták a stúdiót, igazi családias karácsonyi hangulatot teremtve az ünnepek előtti utolsó DTK Show-ban, amelyet december 13-án láthatnak a nézők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top