Sztárok

Megdöbbentő sorsok! Ez történt az énekesekkel az X-Faktor után

Nem mindenkinek hozta meg a sikert és a csillogást az X-Faktor. Van, aki meg sem állt külföldig, de akad olyan egykori versenyző is, aki most egy pékségben dolgozik.

Janicsák Vera, Wolf Kati vagy épp Vastag Csaba – naponta halljuk dalaikat a rádiókban, és telt házas koncerteket adnak, de nem mindenki volt ilyen szerencsés. Nem mindenkinek sikerült megvetnie a lábát a popszakmában. Geszti Péter egykori mentoráltja, Domokos Fanni például férjhez ment, és párja francia pékségében dolgozik. Szintén Geszti versenyzője volt az X-Faktor alatt kismama Shodeinde Dorka is, aki focista párjával és kisgyermekével végül külföldre költözött. Most Angliában élnek, és Dorka ott próbálja meg beindítani énekesnői karrierjét. A Non Stop nevű formáció tagjairól sem hallunk sokat. A fiúk közül Solti Ádám ugyan állandó szereplő lett a Barátok közt sorozatban, ám a többieknek jobb híján maradt a civil munkájuk.

Megdöbbentő sorsok! Ez történt az énekesekkel az X-Faktor után

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top