Sztárok

Vége! Malek Miklós kilép az X-Faktorból

Ez az X-Faktor-finálé sem múlhatott el könnyek nélkül, ám ezúttal nem Keresztes Ildikó fogyasztotta el a legtöbb papír zsebkendőt. Malek Miklósnak több oka is volt sírni.

Amikor már mindenki azt hitte, hogy Antal Timi nem tudja fokozni az érzelmeket, az Over the Rainbow című felejthetetlen előadásával megríkatta a közönséget. Még a mentora szemeibe is könnyeket csalt, a meghatódottságtól szinte meg se tudott szólalni. Malek Miklós azt is elmondta, hogy Timiben önmagát látja, ezért is tud újra és újra elérzékenyülni 2012 legjobb női előadójának fellépései közben.
Az idei X-Faktor második helyezettjének mentora az After X című műsorban elmondta, hogy amikor harmadszorra is beült a mentorszékbe, megfogadta, hogy ez az év lesz az utolsó, amikor mentorként láthatjuk. Rengeteg időt vesz el a munkájából, és szeretné, ha újra teljes gőzerővel csak a feladataira koncentrálhatna.

Nézegessen X-Faktor finálén készült képeket, itt!

Vége! Malek Miklós kilép az X-Faktorból

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top