nlc.hu
Sztárok
Kérdéses, hogy hazamehet-e az ünnepekre Norbi

Kérdéses, hogy hazamehet-e az ünnepekre Norbi

A fitneszguru még sosem töltött ilyen sok időt távol a családjától. Egyelőre kérdéses, hogy karácsonykor hazaengedik-e néhány órára a komoly szívműtéten átesett Norbit – írja a Bors.

Lassan három hete, hogy Schobert Norbi újra kórházban fekszik, és nem kizárt, hogy csak a jövő év elején térhet haza a családjához. Mint a bulvárlapnak elmondta, karácsonyig biztosan nem engedik haza, de ha szerencséje van, négy-öt órára hazamehet szenteste. A fitneszguru – akin jelenleg egy négyhetes antibiotikumos kezelést végeznek – karácsony után hagyhatja el a kórházat, és egy újabb héten át figyelik, hogyan reagál a szervezete. Ugyan nincs teljesen elzárva a külvilágtól, fogadhatja a családtagokat, barátokat, csupán arra kell ügyelnie, hogy ne adjanak puszit, nehogy ismét elkapjon valamilyen fertőzést. Állítja, átértékelődött számára a karácsony is, az lenne számára és családja számára a legnagyobb ajándék, ha otthon tölthetne pár órát. A másodszor is komoly szívműtéten átesett fitneszguru mindenesetre ígéri, a gyógyulása után visszavesz a tempóból.

Kérdéses, hogy hazamehet-e az ünnepekre Norbi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top