Sztárok

Kivágtak egy darabot Norbi szívéből

A fitneszguru szívét egy baktérium támadta meg, ám az orvosoknak sikerült megállítani a fertőzést. Az életmentő műtét során a kivágott részt egy speciális szövettel helyettesítették, a beavatkozás óta Norbi antibiotikumos kezelést kap – írja a Blikk.

Schobert Norbi november 30-án életmentő szívműtéten esett át, miután megtámadta egy baktérium, amely szívbelhártya-gyulladást okozott. Ezért szíve egy részét ki kellett vágni, amit egy speciális teflonanyaggal pótoltak. Emiatt a fitneszguru napokon keresztül élet-halál között lebegve feküdt a kórházban, és bár a kritikus időszakon már túl van, továbbra is antibiotikumos kezelést kap egy a nyakába beültetett kanülön keresztül. A korábban halálközeli élményen átesett Norbit a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben kezelik immár harmadik hete, és várhatóan az ünnepek előtt már haza sem engedik. Amikor a fitneszguru megtudta, hogy egy nagyon súlyos, életmentő műtét vár rá, feleségével, Rubin Rékával – akit egy terapeuta segít – a legrosszabbra is felkészült. „Csendben elbúcsúztam Rékától. Nem sírtunk. Felhívtam mindenkit, akit szerettem volna” – árulta el Norbi, akit egy nappal később már nem biztos, hogy meg tudtak volna menteni.

Kivágtak egy darabot Norbi szívéből

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top