Sztárok

Rohammentő vitte kórházba a megvert VV Évát

Rátámadtak az egykori valóságshow-hősre, akinek nyolc napon túl gyógyuló sérülései lettek. A veréstől koponyarepedést szenvedett lányt még napokig kórházban tartják – írja a Blikk.

Kórházba került a Való Világ negyedik szériájából ismert Baukó Éva. A Blikk úgy tudja, hogy a balhés VV-hős ismét a szomszédjával balhézott össze. A férfi – aki még a plasztikai műtétjére is elkísérte Évát – állítólag féltékenységi rohamot kapott, mivel a 30 éves lánynak, aki lakás híján nála aludt, egy másik férfi tetszik a házból. VV Éva szerint a szomszédja úgy megütötte, hogy annak következtében megrepedt a koponyája a homlokánál. A lakásról a mentők vitték el, és a pánikroham is kiújult. Napokig kórházban tartják, mivel a sérülése nyolc napon túl gyógyuló. A férfit pedig – aki három helyett csak két pofont ismer el – súlyos testi sértés gyanújával a VIII. kerületi rendőrkapitányságra szállították be.

Kórházba került a megvert VV Éva

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top