Sztárok

Rosszul áll anyagilag Stohl

Tévés feladatokat egyelőre nem kapott, ezért megérzi ennek hiányát a színész családi kasszája. Kénytelen alaposan megfontolnia, hogy mire költi a pénzt – írja a Bors.

Rosszul áll anyagilag StohlStohl András anyagi helyzete nem olyan rózsás, mint a börtönbe vonulás előtt volt. Elesett legfontosabb bevételi forrásától, a tévézéstől, ezért nem képes a régi életszínvonalat megteremteni családjának. „Sokkal többet dolgozom, mint azelőtt, de hiányzik az a biztonság, amit a tévézés jelentett” – vallotta be Lovász László Lakástalkshow-jában. Elmondása szerint egy férfinek az a legnagyobb félelme, ha nem tudja eltartani a családját, neki azonban sokáig természetes volt, hogy mindent meg tudott adni a szeretteinek. Állítása szerint mostanság számolgatnia kell a pénzt, s időnként egy-egy kiadásról lemondani, mert „most nem fér bele”. „Azért nincs tragédia, csak be kell osztani” – vallotta a be színész, aki a hírek szerint a Nemzeti Színházban történt direktorváltást követően a Vígszínházban folytatja.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top