Sztárok

Az év celebbotrányai

Botrány, verekedés, részegség – ezekkel a szavakkal lehetne legpontosabban jellemezni az idei áprilisi hónapot. Éves celebkrónikánk 4. részéhez értünk.

keretes cikk - vak
ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Részegen tett durva ajánlatot az X-Faktor énekese

Az év celebbotrányaiJócskán felöntött a garatra Gyurcsík Tibor, az X-Faktor felfedezettje tavasszal. Arra viszont senki nem számított, hogy verekedésig fajulhat a helyzet. Orális kielégítésre invitálta az egyik lányt a szórakozóhelyen, akinek a barátja, nem meglepő módon, nem sokáig tolerálta a dolgot. Az énekest megütötte, amire Gyurcsík Tibor is ütéssel válaszolt. Az egykori X-faktoros így kommentálta viselkedését: „Valóban megtörtént a dolog. Berágott rám valaki, mert flörtöltem a barátnőjével. Egyszer csak éreztem az ütést, és bár nem vagyok kötekedő típus, visszaütöttem. Nagyon sajnálom, ha valakit megbántottam, nem akartam bunkó lenni.”

Az év celebbotrányaiVerekedésig fajult a Kolin együttes koncertje


A koncertet sem tudta befejezni az együttes frontembere, akit a színpadról vittek a balesetire. A Kolin együttes koncertjein bevett szokás, hogy Linczényi Márk énekes, felhív magához egy lányt, akit megcsókol. Így történt ez az áprilisi fellépésükön is, viszont a zenész arra nem gondolt, hogy ezzel magára haragíthatja az éppen aktuális lány barátját. A férfi megütötte az énekest. „Az ütés nem fájt, a varrás nem fájt, inkább a mocsári kulturálatlanság fáj, ami Magyarországon, pláne vidéken folyik” – nyilatkozta Márk, akit kommentárja után sok kritika ért, amiért negatívan illette a vidéki embereket. „Nem lett volna szabad ilyen következtetést levonnom. Sajnálom, ha bárkit megbántottam” – próbált szépíteni az énekes.

 

 

Nem kímélték Nagy Ferót a Roast műsorban

Áprilisban bemutatkozott a Roast, az RTL Klub új műsora, ahol a Showder Klub fellépői és sztárvendégek „alázták” Nagy Ferót. A műsorvezető Kovács András Péter volt, aki Feró szívatása mellett felkonferálta a főhős többi kínzóit, Dombóvári Istvánt, Rekop Györgyöt, Zalatnay Cinit, Sipos Pétert, Tereskovát, Kiss Ádámot és Jáksó Lászlót. A jelszó ez volt: nyársra húzni a nemzet csótányát!

 

Varga Viktor is részegen randalírozott

A 2009-es Csillag születikben feltűnt énekes ittas állapotban mászott fel egy útmosó autóra. Az útmosó sofőrje, aki az Andrássy úton vezetett, észre sem vette, hogy két fiatal felmászott az autóra. Csak akkor kapott észbe, amikor Varga Viktor már a víztartály tetejére szeretett volna felmenni. Az énekes elmondta, hogy csak egy kemény időszak után akart lazítani barátjával. „Húzós időszakon voltam túl, bevallom, lazítottunk, nem voltunk szomjasak. Tudom, hogy nem szabad ilyet csinálni, éppen ezért volt izgi.”

Mindenhol veled leszünk: megjelent a Nők Lapja Café mobilalkalmazása

mobil dobozMit ígér a horoszkópod aznapra, ki villantotta a legtrendibb ruhát a vörös szőnyegen, jól jönne egy klassz recept ebédre? Ezentúl nem kell gép elé ülnöd, hogy mindezt elolvashasd itt nálunk, mert az új Nők Lapja Café alkalmazással akár a buszon ülve vagy sorban állva, de a reggeli kávéd mellett is átböngészheted híreinket!

– Itt töltheted le az alkalmazást iPhone-ra!
– Itt töltheted le az alkalmazást Android mobilra!

– Itt töltheted le az alkalmazást A Windows Phone-ra!

További
részleteket és letöltési segítséget itt találsz!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top