Sztárok

Elköltözik otthonról Oláh Gergő

Oláh Gergő egyszerűen képtelen felfogni, hogy ő nyerte az X-Faktort – folyamatosan csipkedi magát, hogy ébren van-e vagy álmodik. Egy dologban azonban már most biztos: hogy családjával együtt Budapestre költözik.

„Nagyon fognak hiányozni a Salgótarján környékén élő barátaim és a családom, mégis úgy gondolom, ha meg akarom állni a helyem ebben a szakmában, és ha azt akarom, hogy boldog lehessen a családom élete, Budapesten a helyem” – meséli boldogan Gergő, aki gyerekkora óta álmodozik arról, hogy egyszer majd gondtalan életet élhet a fővárosban. Azt meséli, az utóbbi egy-két hétben már kissé idegesítette, hogy poént gyártottak egykori munkájából, és a gereblyézés szó talán többször hangzott el a tévében és az interneten, mint az ő feltűnése előtt. „Igyekeztem nem magamra venni a dolgot, és sosem fogom szégyenkezve visszagondolni a közmunkásmúltamra, mert az is az életem része – mondja. – Egy azonban biztos: minden nap hálát fogok adni a sorsnak azért, hogy az életem megváltozott, és talán a zenéhez, a közönséghez fűződő alázat is nagyobb lesz bennem, mintha korábban jó körülmények között éltem volna.” Gergő már nagyon várja, hogy bokros teendői között arra is sort keríthessen, hogy keressen a családjának egy kis lakást a fővárosban – szeretne mihamarabb ismét minden nap a feleségével, Nikivel és a két gyerekükkel ébredni. Az X-Faktor 2012-es győztese azt is elárulta, hogy az álma egy családi ház.

Elköltözik otthonról Oláh Gergő

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top