Sztárok

Mariah Carey töltött galambnak öltözött – fotó

Mariah Carey sem tökéletes alakjáról, sem szerencsés ruhaválasztásairól nem híres, most pedig tovább sokkolt: hajmeresztő, piros estélyiben indult vitorlázni.
dailymail.co.uk/INFphoto.com
Forrás: dailymail.co.uk/INFphoto.com

A hosszú, szűk ruhákat ideje lenne a színpadon is elfelejtenie Mariah Careynek, ez a fazon ugyanis még a tökéletes alakúak közül is keveseknek áll jól. Ő pedig távolról sem nevezhető tökéletesnek.

Az énekesnő régóta küzd súlyproblémákkal, öltözködésében viszont nemigen követi a kilók ingadozását. Tavasszal egy ideig újra bombaformában volt, ráadásul mindezt nem sokkal szülés után sikerült elérnie, és szemlátomást, mostanra sem hízott igazán vissza. A hosszú, szűk ruhában viszont kénytelen volt erősen behúzott hassal feszíteni, és csípőben sem volt különösebben jó választás ez az öltözék.

Az igazi rejtély viszont mégis az marad, hogy miért éppen egy földig érő kisestélyinek is beillő ruha, illetve egy hatalmas sarkakon billegő aranycipő mellett döntött Carey, amikor a pallókon kellett keresztül lépdelnie a családi kiránduláshoz. Egy vitorlázáshoz ez az öltözék ugyanis nem csak ésszerűtlen, hanem egyenesen felfoghatatlan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top