Sztárok

Összeomlott a megasztáros

A verseny utáni mellőzöttség miatt depresszióba esett Lakatos Krisztián. Az énekesnek azonban sikerült kilábalni a letargiából, és most újraépíti a karrierjét – írja a Blikk.

Élete legnehezebb időszakán van túl Lakatos Krisztián. A megasztárosnak nem volt elég a 3. helyezés a nagy áttöréshez, a verseny után csupán ingyenes bulikba hívták, ebből azonban nem tudott megélni. A mellőzöttsége miatt depresszióba esett énekesnek az utolsó reménysugarat a Voice jelentette, ám még a meghallgatásra sem hívták be. Mint mondja, 13 éve énekel, s nagyon sok energiát fektetett abba, hogy kivívja helyét a szakmában, ám úgy látja, hogy „a jelenlegi telített zenei piacon kevés kivétellel az olcsó, gyenge produkciók kellenek a színvonalasak helyett”. Elmondása szerint a voice-os kudarc után nagyon összetört, depressziós lett, hosszú ideig dolgozni sem tudott. Most azonban úgy döntött, összekapja magát, és tovább harcol az álmaiért, azaz hogy ismert és elismert énekes legyen.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top