nlc.hu
Sztárok
Erre indul be Sarka Kata

Erre indul be Sarka Kata

Több hazai és külföldi híresség is kedveli a Szürke ötven árnyalata trilógiát. Hollywoodban például Kim Kardashian, míg itthon Sarka Kata nem tudta letenni a botránykönyvet.

Erre indul be Sarka KataKim Kardashian, Miley Cirus, Sarka Kata, Nagy Adri, Zimány Linda és Polgár Kriszta szerint is ez az elmúlt év egyik legjobb könyve. Hajdú Péter neje elmesélte, hogy rajong a szexis, buja könyvért, és már alig várta, hogy megjelenjen a harmadik rész. Saját állítása szerint nagyon kíváncsi, hogy alakul a főszereplők sorsa.

A könyvet nemcsak nők, hanem párok is gyakran olvassák együtt, hiszen így még jobban meg tudják ismerni egymás testi és lelki vágyait. Így van ezzel Müller Attila és barátnője, Rajnai Réka is, akik nagyon sok mindent megtanultak a másikról a trilógia segítségével.

A Szürke ötven árnyalata harmadik részét a Szabadság ötven árnyalata címmel nemrég mutatták be itthon, és pár nap alatt listavezető lett. A könyvet sokan botrányosnak nevezik, szókimondása és a szexjelenetek kendőzetlensége miatt. Amerikában egy férfi válópere során válóoknak ezt a könyvet nevezte meg, mert szerinte a trilógia miatt hidegült el tőle a neje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top