Sztárok

Exkluzív! Újabb szereplő tér vissza a Jóban Rosszban sorozatba?

Visszatérhet a képernyőre Várnagy Előd. Vajon őt hogyan támasztják fel?

Újabb szereplő tér vissza a Jóban Rosszban sorozatba?Úgy tudjuk, hogy Szikszai Rémusz egyre többször tűnik fel a Jóban Rosszban forgatási helyszínén, ez pedig annak lehet jele, hogy hamarosan a képernyőn is találkozhatunk vele. Vajon Várnagy Elődöt visszaírják a sikersorozatba? Megkerestük a Jóban Rosszban készítőit, ám ők egyelőre nem akarták kommentálni a hírt, azt mondták, sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarják az információnkat. Azt azonban tudjuk, hogy a hírességek, politikusok, sajtófőnökök ezt a szófordulatot akkor használják, ha a hír igaz, csak még nem akarnak beszélni róla…
 

Néhány hónapja Fehér Roland végzett ellenfelével, Várnagy Előddel, és bedobta a Dunába. Roland így állt bosszút azért, mert Előd hónapokon át rettegésben tartotta és bántalmazta szerelmét, Barbarát, és az apját, Pongrácz főorvost. Nagyon úgy tűnik, hogy nem véletlenül nem került elő Várnagy holtteste a Dunából, hiszen így a forgatókönyvírók bármikor vissza tudják hozni a karaktert a történetbe. És persze mindig szükség van egy főgonoszra a sorozatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top