Sztárok

Már biztos! Új szerelme van a TV2 sztárjának

A közelmúltban szakított a TV2 sztárpárja, a Jóban Rosszban Pongrácz Barbarája és kollégája. Barbarának mostanra új szerelme van.

A két színész a forgatáson ismerkedett és jött össze; Jánosi Dávid elhagyta feleségét és Legerszki Krisztinával költözött össze. Kapcsolatuk viszont a közelmúltban véget ért. Nem akarták nyilvánosságra hozni szakításuk hírét, Legerszki Krisztina kapcsán azonban már felröppent a hír, hogy új szerelme van, de azt állította, hogy a férfi, aki a forgatásra kísérte, mindössze egy közeli barátja, aki sokat segített neki a szakítás utáni időszakban. A színésznőt most a Bors kapta lencsevégre, amint kézen fogva egy bevásárlóközpont melletti piacon sétált barátjával. Egy neve elhallgatását kérő stábtag szerint a műsor készítői számára nem titok, hogy a sorozat Pongrácz Barbarájának új párra talált, az érintett viszont nem nyilatkozott, a telefonos megkeresésre azt mondta, külföldön tartózkodik.

Már biztos! Új szerelme van a TV2 sztárjának

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top