Sztárok

Kékre vert kart villantott Lindsay Lohan – fotó!

Lindsay Lohan tökéletes sminkben és öltözékben jelent meg a fotósok kereszttüzében, úgy tűnt, végre összeszedte magát, csakhogy egy óvatlan mozdulatnál súlyosan véraláfutásos kart villantott.

Úgy tűnik, Lindsay Lohan egyre mélyebbre csúszik a lejtőn. A sztár újabb börtönbüntetése árnyékában apja magánnyomozót fogadott, a média is kezdi megelégelni drogos és verekedős botrányait. A szilvesztert a celeb egy délkelet-ázsiai herceg társaságában töltötte, aki százezer dollárt fizetett, hogy Lohan részt vegyen a partiján, sőt állta a botrányhős következő két napjának költségeit is. Az anyagi útvesztőből tehát egy időre kikecmergett, de amikor legutóbb Londonban kapták lencsevégre, akkor hiába tűnt rendezettnek és kisimultnak, egy óvatlan mozdulatnál felcsúszott kabátjának az ujja, és szabadon engedte láttatni a sztár alkarját. A fotók bizonysága szerint Lohan bal karja kékre és véraláfutásosra van verve. Egyelőre nem tudni, mi vagy ki okozhatta a csúnya és minden bizonnyal fájdalmas ütéseket.

dailymail.co.uk
Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top