Sztárok

Szexterapeuta lett Boros Lajos

Internetes szexoldalt hozott létre Boros Lajos. A Bumeráng egykori műsorvezetője állítja, szexterapeutaként szeretne segíteni az embereknek – írja a Bors.

A Bumeráng egykori műsorvezetője önkéntes szexterapeutának állt, és saját szexoldalt hozott létre. A legnagyobb közösségi oldalon elindította a 18 év felettieknek szóló, erotikus oldalát, ahol a 65 éves exrádiós nyíltan beszél a szexről. A múlt hét pénteken debütált oldalon már most hemzsegnek az obszcén, durva kifejezések, Lali király – aki korábban már Liptai Claudia és Bochkor Gábor szextitkait is kifecsegte – pedig minden testrészt a nevén nevez. „Ez egy segítő szerep, melynek eszköze a humor. Én nem osztok tanácsokat, csupán közvéleményt kutatok” – indokolta a szexoldal indítását. Boros most arra biztatja a netezőket, hogy bátran osszák meg a tapasztalataikat, intim történeteiket. Önkéntes segítőként ugyanis azt próbálja elérni, hogy az emberek nyíltan beszéljenek a szexuális vágyaikról.

Fotó. TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top