Sztárok

16 hónapon keresztül pucérkodik Bódi Sylvi

Kibővített, 16 hónapos naptárt adott ki az egykori nyuszilány, amelybe meztelen fotók is bekerültek. A lassan már csak a szörfözésnek élő modell a szexi képeket a férfi vásárlóknak szánja – írja a Bors.

Bódi Sylvi tavaly ugyan megfogadta, hogy nem ad ki több szexi fotókkal teli naptárt, ám végül úgy döntött, hogy a legújabb kalendáriumba mégis berakja az indonéziai szörfös táborban készült meztelen képeit. Mint mondja, a „szexi, pucsítós képek a pasiknak kellettek bele”, ám – hangsúlyozta – a naptár alapvetően nem a pucérkodásról szól. Ráadásul 16 hónaposra bővített kalendáriumot adott, amely 2014 májusáig fog szólni, mivel áprilisban lesz 33 éves. Állítja, a félelmei legyőzése miatt vágott bele a szörfözésbe, mert korábban rettegett a fuldoklástól. Elmondása szerint többször került életveszélyes helyzetbe, s számos sérülést szerzett már, de azt sem bánná, ha az arca sérülne meg, vagy forradás maradna rajta, ha előtte egy jó hullámot lovagolhatott meg. 

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top