Sztárok

Újra együtt a Voice álompárja

Pál Dénes és Agárdi Szilvi ismét összeáll, az énekesek ugyanis egy közös produkcióval jelentkeznek az Eurovíziós Dalfesztiválra. A nagy sikerű voice-os után egy újabb duettel méretik meg magukat, ám ezúttal a köztévé dalversenyén – írja a Blikk.

Bár szerelem nem lett, a baráti kapcsolat azonban megmaradt Pál Dénes és a Voice gyengénlátó énekesnője, Agárdi Szilvi között. A fiatalok duettje a tehetségkutató egyik legemlékezetesebb előadása volt, az énekesek között ugyanis különös kapcsolat szövődött, ám a távolság miatt végül nem tudott kibontakozni a bimbózó szerelem. Elmondásuk szerint a kapcsolatot mindenesetre tartják, baráti és szakmai szinten egyaránt, sőt duettjük zeneszerzőket is megihletett. Szilviék egyedülálló lehetőséget kaptak: indulhatnak az Eurovíziós Dalfesztiválon. Mint Dénes elmondta, még javában készült az élő show-ra, amikor felhívták a produkciótól, hogy a Voice zenei producere szeretné, ha Szilvivel elénekelnék egy dalát, amelyet benevezne az Eurovízióra. Az énekesek már javában együtt dolgoznak, hiszen február elején már kezdődik a dalválogató verseny, amelynek egyik zsűritagja Rúzsa Magdi lesz.

Újra együtt a Voice álompárja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top