Sztárok

Bálint Antónia megmutatta a kislányáról készült szakértői véleményt

Bálint Antónia megelégelte a rágalmakat és megmutatta a környezettanulmány eredményét, mely kislánya ügyében készült.

Bálint Antónia megmutatta a kislányáról készült szakértői véleménytAmint arról tegnap írtunk, Bálint Antóniáról újabb cikk jelent meg a közelmúltban, melyen Toncsi végképp felháborodott.
A cikk szerint az édesanyának az Igazságügyi Szakértői Intézetben kellett megjelennie egy vizsgálat miatt, melyet az édesapa kért. Antónia szerint volt párja mindent megtesz annak érdekében, hogy bebizonyítsa, alkalmatlan a kislány nevelésére, azt állítja ugyanis, hogy a színész-műsorvezető veszélyezteti saját gyermekét.

Bálint Antónia úgy döntött, hogy közösségi oldalon osztja meg azt a hivatalos dokumentumot, melyet a szakértők állítottak ki, és amely a gyermek kapcsán hivatalosan végzett környezettanulmány eredménye.
A dokumentum szerint a kislányon nem láthatók és érzékelhetők olyan jelek, melyek arra utalnának, hogy a körülötte kialakult helyzet lelkileg megviselte volna, édesanyjához erősen kötődik, bizalmas és szeretetteljes kapcsolat érzékelhető közöttük. „Megállapítható, hogy a gyermek veszélyeztetettsége nem áll fenn, ezért a védelembe vételét nem javasoljuk” – áll a környezettanulmány végén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top