Sztárok

Adósságai miatt vállalt szerepet Kökény Attila a Nagy Duettben

Kökény Attilát sem kerülte el a gazdasági válság, lakáshitelének részlete is drasztikusan megemelkedett, így a hamarosan induló Nagy Duettben való részvétel nemcsak izgalmas lehetőség számára, hanem megoldás arra, hogy adósságait rendezhesse.

Adósságai miatt vállalt szerepet Kökény Attila a Nagy Duettben„Még most is törlesztjük a lakáshitelt, aminek havi részlete az egekbe ugrott. Ehhez nagy segítség ez a felkérés. Így is rengeteget dolgozom, bár néhány fellépést már most le kellett mondanom a tévés szereplés miatt – mondta el a volt megasztáros a Blikknek. – Szeretném, ha a családom jómódban élhetne. Persze fontos, hogy értéket is képviseljen, amihez adom a nevem” – tette hozzá. 

Az énekes korábban új vállalkozásba is kezdett, hogy biztosabb lábakon állhasson, de nem tagadja, hogy a gazdasági válság őt is érinti. Mindemellett nemcsak az anyagi könnyebbség miatt várja már nagyon a Nagy Duettben való szereplést, ahol az egyik páros profi tagja lesz, hanem a megmérettetés és az izgalmak miatt is.

„Amikor az ember elindul egy ilyen vetélkedőn, nyilván meg akarja nyerni, legalábbis nem szeretne egyből kiesni. Bizonyos szempontból olyan lesz, mint a Megasztár, ugyanaz a stressz, még akkor is, ha már van tapasztalatod. Lehet, hogy a párom egyáltalán nem tud majd énekelni, ezért őt segíteni, inspirálni kell. A másik oldalról viszont sokat lehet majd nevetni, bohóckodni, nem lesz olyan feszes a tempó. Izgalmas az is, hogyan tudok majd egy tőlem esetleg távol álló stílusban érvényesülni” – mondja a hamarosan kezdődő műsor kapcsán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top