Sztárok

Elbukhatja a luxusvilláját Erdei Zsolt

Könnyen rámehet a válására és a sikertelen vállalkozásaira a bokszoló 200 millió forintot érő családi háza. A fótiak szerint a sportoló már árulja a háromszintes ingatlant – írja a Bors.

Súlyos árat fizethet Erdei Zsolt a tönkrement házassága és balsikerű vállalkozásai miatt. A bulvárlap értesülései szerint a különélő házaspár nem áll túl rózsásan anyagilag. A világbajnok sportoló – aki kisfiával kettesben karácsonyozott – több mint másfél éve nem bokszolt, az üzleti beruházásai rosszul sültek el, a család kiadásai pedig nagyon magasak. Állítólag csak a háromszintes, mediterrán stílusú, fóti családi házzal – amelynek értékét 200 millió forintra becsülik – kapcsolatos költségek havi egymilliót visznek el. A Bors úgy tudja, hogy a fótiak szerint Erdei már árulja a 4 ezer négyzetméteres birtokon épített mediterrán stílusú luxusvillát, mivel az is a vita tárgyát képezi a házastársak között. Mint a bulvárlap írja, ha nem megy rá a válásra a családi ház, akkor is várhatóan meg kell válnia az ingatlantól a sportolónak, hiszen a válás után aligha tudná tovább finanszírozni.

Elbukhatja a luxusvilláját Erdei Zsolt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top