Sztárok

Átverték az RTL Klub sztárját

Hiába dolgozott VV Fecó 1,5 hónapot Londonban, még mindig nem kapta meg a 100 ezer forintos munkabérét. A jelenleg munkanélküli exvillalakónak mostanra minden pénze elfogyott – írja a Blikk.

Nagy bajban van VV Fecó és családja. Az egykori VV-hősnek tartozásai vannak, elfogyott minden pénze, a 1,5 hónapos angliai munkája után járó 100 ezer forintra pedig hetek óta vár. A korábban énekesként is próbálkozó dinnyeárus immár leszámolt a külföldi élettel, hazaköltözött, itthon viszont munkanélküli lett. Úgy véli, egyetlen segítség a munkanélküli segély lenne, ám addig nem kaphatja meg, amíg a NAV-nál nem rendezi a tartozásait. „Fogalmam sincs, mi lesz velünk, teljesen lenulláztam magam, nincs pénz a zsebemben. Kölcsön kell kérnem. Megint” – mondta elkeseredetten. Ugyan szeretne ügyvédet fogadni, hogy behajtsa az angliai munkájáért járó bérét, ám azt sem tudja megfizetni, ezért csak az marad, hogy levelekkel bombázza a volt főnökét, aki eddig semmit sem reagált.

Átverték az RTL Klub sztárját

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top