Sztárok

Elhagyja az országot VV Fecó

A mulatószenésszé avanzsált dinnyeárus nem akar havi 70 ezerért dolgozni idehaza, ezért Angliába költözik. Amint lehet, a családja is követi, mert úgy tudják, komoly segélyhez jutnak a szigetországban – írja a Blikk.

Elhagyja az országot VV FecóAngliába költözik VV Fecó, kedd este már el is hagyja az országot. Állítja, idehaza nem boldogul: nincs állása, haknija pedig egyre kevesebb. Bár egyelőre Londonban sincs munkája, ám arra számít, ott a segély is több, mint amennyiért itthon munkát kapna.  „Próbáltam itthon is munkát keresni, de 70 ezer forinttal akarták kiszúrni a szemem. Felszolgálói állás lett volna, napi 10-12 órát kellett volna dolgozni. Nem vállaltam el, mert a rezsink többe kerül” – panaszkodik. Állítja, Angliában hetente lehet ennyit keresni. Fecó – akit egy csomagolói állással invitál a Londonban élő nővére – arról is meg van győződve, hogy a két kisgyereke után legalább 300 fontra (átszámítva 140 ezer forintra) számíthat havonta. A mulatós énekesként is próbálkozó VV-hős – akit majd a családja is követ – azonban a haknikról sem akar lemondani Londonban. Mint mondja, látta, hogy az Edda, a Republik és más zenekarok is adnak koncertet kint (sőt még Győzike is haknizik a szigetországban), így akár a mulatós zenére is lehet igény.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top