Sztárok

Visszatér a Barátok közt fiatal sztárja

Berényi András temetésére érkezik meg ma este a Barátok közt Vandája, Kardos Eszter, aki Ausztriában dolgozik síoktatóként, már egy éve.

Visszatér a Barátok közt sztárjaA Barátok közt története szerint drogelvonóra, a valóságban pedig külföldre távozott Kardos Eszter, a Barátok közt Vandája. A lány nevelőapja, Berényi András temetésére tér vissza, és a hírek szerint szokásához híven felforgatja majd a Mátyás király teret. „Vanda mindenképpen szeretné támogatni az édesanyját a temetéskor. Ismét meglepi majd a nézőket, de ezúttal másképp, mint ahogy eddig megszokhattuk” – mondta a Blikknek Kardos Eszter. A lány a valóságban nem drogelvonón, hanem Ausztriában van, ahol síoktatóként dolgozik. „Amikor meghallottam Murauban élő barátaimtól, hogy magyarul beszélő síoktatót keresnek, azonnal megragadtam az alkalmat” – mondja Eszter, akire szakítása után a szerelem is hamar rátalált egy helyi férfi személyében. „Rolanddal hamar összeköltöztünk az ő muraui lakásába, így persze nyárra is kellett nekem valami munka” – magyarázta meg maradását a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top