Sztárok

Szétégették az egykori megasztáros arcát!

Önként vállalta Mujahid Zoli a kezeléseket, hogy megszabaduljon az arcán lévő sebhelyektől. Pedig azt mondja, ordít a fájdalomtól közben.

Szétégették az egykori megasztáros arcát!Mujahid Zoli tinikori pattanásait szerette volna eltüntetni egykor, az akkori kezelés azonban katasztrofálisra sikerült. „Mindent kipróbáltam, kozmetikust, akupunktúrát, rengeteg bőrgyógyásznál jártam, mire felírtak egy gyógyszert. Bár ez valamennyire segített, nagyon kellemetlen mellékhatásai voltak, s ekkor kezdődött csak az igazi szenvedés, mert aludni sem bírtam, éjszaka át kellett öltöznöm többször, mert úgy izzadtam, és hónapokon át ízületi fájdalmaim voltak. Az orvos azt mondta, hogy egy évig kell szednem ezt a borzalmat, de megígérte, hogy ha kitartok, elmúlnak tőle az aknék” – mesélte Mujahid a Blikknek. A korábbi pattanásokat végül hegek váltották fel, és ettől az énekesnek végképp elege lett. „Ez egy igazi rémálom volt, azt hittem, már sosem lesz vége, amikor az egyik barátom mesélt nekem egy klinikáról, ahol lézeres arcműtéttel eltüntetik a hegeket. A kezelés alatt érzéstelenítés után több mint száz tűszúrással és lézer segítségével újítják meg az arcon a bőrt. Ez olyan érzés másnap, mintha az ember napozna, és súlyos égési sérüléseket szenvedne” – mesélt jelenlegi kezeléséről, ami miatt sokszor üvölteni is tudna a fájdalomtól, azonban kitart.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top