Sztárok

Ezért szakítottak Tóth Gabiék

Tóth Gabiék egyszer már álltak a szakítás küszöbén, akkor viszont úgy döntöttek, adnak még egy esélyt a kapcsolatuknak. Frissen hivatalossá vált szakításuk viszont végleges, és sok veszekedés előzte meg.

Ahogy azt megírtuk, Tóth Gabi és párja szakítottak, mindketten külön utakon folytatják tovább. már azelőtt nagyon sokat veszekedtek, hogy Gabi leköltözött volna Győrbe. „Már november-december táján is úgy volt, hogy külön utakon folytatják, de akkor úgy döntöttek, adnak még egy esélyt a kapcsolatuknak – mondta a Blikknek egy közeli ismerős, aki szerint a szakítás fő oka a féltékenység volt. – Most sem azzal volt a baj, hogy Gabit a színházi szerepe Győrhöz kötötte, viszont az annál inkább közrejátszott, hogy Dávid féltékeny lett” – tette hozzá, a Blikk pedig úgy tudja, nem Dávid volt az egyetlen, aki Győrbe utazgatott Gabihoz látogatóba. A drasztikus változáson átesett énekesnő mindenesetre annyival kommentálta a szakítást, hogy nincs senkije, és nem ez vetett véget kapcsolatuknak.

Ezért szakítottak Tóth Gabiék

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top