Sztárok

Alaposan berúgott a TV2 sztárja?

Bepálinkázott Braghini Rozina az idei Story-gálán. A Jóban Rosszban fiatal színésznője mezítláb táncolt, négykézláb mászkált, és ölelgette Radics Gigit – állítja a Blikk.

Alaposan felöntött a garatra Braghini Rozina – állítja a Blikk. Az este nagy részét a 18 éves színésznő az asztalukhoz közeli pálinkáspultnál töltötte, ahol a sorozatbeli apjával, Tóth Rolanddal poharazgatott. A lap szerint a színész ugyan próbálta visszafogni Rozinát az ivásban, de a fiatal sorozatsztár alaposan felöntött a garatra. Hol négykézláb mászkált az asztalok alatt, hol mezítláb táncolt, hol pedig a legutóbbi Megasztár győztesét ölelgette a mosdóban, azt kiabálva neki: Szeretlek, Radics Gigi! Az egyre botrányosabban viselkedő Rozinát végül a sorozat sajtósa meggyőzte arról, hogy inkább menjen haza pihenni. A TV2 sztárja elismerte, hogy többet ivott a kelleténél, de állítja, évente egy-két alkalommal – különösen, ha jó a társaság – ez belefér.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top