Sztárok

Plasztikáztatott Keresztes Ildikó

Átszabatta az orrát az énekesnő, aki az Eurovíziós Dalfesztivál magyar elődöntőjében már kisebb, formásabb orral jelent meg. A plasztikai beavatkozástól igencsak megváltozott arcának karaktere – írja a Blikk.

Plasztikáztatta az orrát Keresztes Ildikó. A bulvárlap úgy tudja, hogy a 48 éves énekesnőn – aki az Eurovíziós Dalfesztivál magyar elődöntőjében már kisebb, csinosabb orral lépett fel szombat este – január elején végezték el az operációt, az ára pedig 400-450 ezer forintra rúgott. A Blikk értesülései szerint az X-Faktor ítészét – akinek a keble tavaly lett domborúbb – nagyon zavarta az orra, s már jó ideje fontolgatta, hogy megműtteti, csupán attól tartott, hogy a beavatkozástól megváltozik a hangképzése. Keresztes Ildikó menedzsere ugyan nem erősítette meg, de nem is cáfolta a plasztikai műtétet, ám – mint a bulvárlap írja – az énekesnő kinézete magáért beszél, sőt az is sokat sejtet, hogy éppen most szánta rá magát. Mióta ugyanis együtt dolgozik a Leander Rising együttes frontemberével, a 29 éves Köteles Leanderrel, igencsak kivirult.

Még a régi orral - Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Még a régi orralFotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top