Sztárok

Kirúghatják a TV2 sztárját

Komoly bajba kerülhet Braghini Rozina amiatt, hogy a szombat esti Story-gálán felöntött a garatra. A Jóban Rosszban fiatal színésznője a legsúlyosabb büntetéstől tart, mivel a produkciónál úgy vélik, a viselkedésével a kollégáit is lejáratta – írja a Bors.

A bulvárlap úgy tudja, hétfő reggel Braghini Rozina komoly fejmosást kapott a szappanopera producerétől a botrányos viselkedése miatt. Mint Nagy Tamás a Borsnak elmondta, leszidta a Bodolai Orsit alakító lányt a történtek miatt, aki ígéretet tett, hogy többé nem kerül ilyen szituációba. A Bors értesülései szerint Rozina már bánja, hogy elengedte magát a partin, s állítólag attól fél, hogy állását is elveszítheti. A bulvárlap információi szerint a fiatal színésznő „alakítása” akár karaktere végét is jelentheti a sorozatban, a produkciónál ugyanis nem nézik jó szemmel, ha valaki ilyen helyzetbe kerül, hiszen egy egész csapat dolgozik azon, hogy jó legyen a sorozat szereplőinek a megítélése.

Kirúghatják a TV2 sztárját

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top