Sztárok

Betett az RTL Klub Malek Andreának

A Voice zsűritagja nem énekelhet együtt az X-Faktor győztesével, Kocsis Tiborral. Minderről a koncert előtt három nappal szóltak az énekesnőnek, aki kiakadt a döntésen – írja a Bors.

Odáig fajult a két nagy kereskedelmi csatorna háborúja, hogy menedzsere nem engedi fellépni az RTL-es Kocsis Tibort a TV2-höz kötődő Malek Andreával, aki két hónapig szervezte a szombati koncertjét. A Művészetek Palotájába beharangozott bulit ugyanis számos duett színesítette, a legnagyobb meglepetés a második X-Faktor győztese lett volna, aki először igent is mondott a felkérésre. A koncert előtt három nappal az RTL Klub azonban letiltotta Kocsis Tibor szereplését. A bulvárlap úgy tudja, a letiltásnak az az oka, hogy a koncertet a TV2 hirdette, ahol szintén nem voltak boldogok attól, hogy a Voice mestere a konkurens csatorna arcával duettezik. „Kétségtelen, hogy fantasztikus megjelenési lehetőségeket kaphatunk a kereskedelmi tévéktől, de ezt a rivalizálást sohasem értem meg” – mondta szomorúan az énekesnő. Az eltiltott Kocsis Tibor menedzsere, Schiwert-Takács László azzal érvelt, hogy ez üzleti döntés, hiszen „a Rolex és a Timex sem egy vitrinben kínálja az óráit”.

Betett az RTL Klub Malek Andreának

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top