Sztárok

Nyílt háborúba fogott a Barátok közt két sztárja

Németh Kristóf és R. Kárpáti Péter kemény hangú üzeneteket küld egymásnak, a Barátok közt volt szereplői nyílt levelekben fogtak csatába.

Nyílt háborúba fogott a Barátok közt két sztárjaA Barátok közt Berényi Andrását játszó, a sorozatból nemrég távozó R. Kárpáti Péter diszkókban haknizik kollégájával, Szőke Zoltánnal, ahogy azt a napokban megírtuk. Ennek híre robbantotta ki a csatát, Németh Kristóf, a szappanopera egykori Kertész Gézája ugyanis a Játékszín igazgatójaként elmondta, megdöbbentette a hakni híre, de nem hívná fellépni volt munkatársát. „Azok a színészek, akik nálunk dolgoznak, mint például Gálvölgyi János, Hernádi Judit, Szulák Andrea, a szakma legjobbjai. A közönségünk pedig egy nagyon igényes, belvárosi közönség” – nyilatkozta akkor a témában.

R. Kárpáti Péter nyílt levélben reagált a fenti mondatokra, melyben sajnálatát fejezi ki, hogy egykori kollégájának még nem volt alkalma képet alkotnia színpadi működéséről, egyúttal meghívja őt előadására, melyben Darvas Iván egykori szerepét játssza. „Ha megtiszteled jelenléteddel az előadást, egészen biztos, hogy szakmaiságomról nyilvánított véleményed kevésbé lesz hiteltelen” – áll R. Kárpáti levelében.

Németh Kristóf válaszában örömét fejezte ki, hogy volt kollégája ismét színházi szerepet vállalt, és hogy közvetve ő is közreműködhetett annak népszerűsítésében. Hozzátette, szívesen látja ő is R. Kárpátit a Játékszínben. Nézőként.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top