Sztárok

Erotikus jelenetben a Barátok közt sztárja

Színésznőt vetkőztet Németh Kristóf. Partnere, Földes Eszter mellét azonban csak ő fogja látni, a nézők nem. Az egykori sorozatsztár és kolléganője a Párnakönyv című, erotikát sem nélkülöző darabban játszik – írja a Bors.

Németh Kristóf levetkőzteti Földes Eszter színésznőt. A művészek a Lévai Katalin politikus önéletrajzi ihletésű Párnakönyv című művének színpadi változatában dobják le a ruháikat. A Centrál Színház 26 éves művészének mellét azonban csak az egykori sorozatsztár fogja látni, mivel a színésznő háttal áll majd a színpadon. „Egyébként derékig rólam is lekerülnek a ruhák” – árulta el a színházigazgatóvá vált Németh Kristóf, aki időközben tökéletesre gyúrta izomzatát. Földes Eszter kicsit izgul az ominózus jelenet miatt, amit eddig még nem próbáltak el. Erre valószínűleg csak az utolsó pillanatban  kerül sor. Ám mindenesetre a színésznő hangsúlyozta, a darabban – melynek február 12-én lesz a bemutatója – nem a pucérságra, hanem az érzelmekre esik a hangsúly.

Erotikus jelenetben a Barátok közt sztárja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top