Sztárok

A stáb előtt veszekedtek Bereczkiék

A Nagy Duett előtt a stúdióban hordta le nejét Bereczki Zoltán. A produkció zenei szerkesztőjeként dolgozó színész-énekes állítólag nehezen viseli, hogy felesége és duettpartnere, Dopeman, önálló utakon jár – írja a Bors.

A Nagy Duett vasárnapi adása előtt pár perccel összekapott a stúdióban Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra. A válófélben lévő házaspár át akarta beszélni az előadást, ám a szakmai egyeztetésből heves vita lett. A Bors beszámolója szerint a műsor zenei producereként dolgozó színész-énekes lehordta nejét, akit ingerülten arra kért, hogy „vegyen vissza”. A bulvárlap szerint könnyen meglehet, hogy a magánéleti és a szakmai feszültséget már képtelen kezelni a válófélben lévő házaspár, ráadásul az csak tovább nehezítheti a helyzetet, hogy míg Bereczki a produkció zenei tartalmáért felelős, addig Szinetár Dóra duettpartnere, Dopeman saját maga akarja hangszerelni a neki szánt dalokat. Ferenczi Orsolya, a színészpár menedzsere azonban állítja, csupán szakmai megbeszélésről volt szó; Bereczki ugyanúgy instruálta nejét, ahogy a többi fellépőt is.

A stáb előtt veszekedett Bereczki és Szinetár

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top