Sztárok

Már Szinetárék lánya is tud a válásról

A színészházaspár már kislányuknak, Zorkának is elmondta, hogy hamarosan elválnak. Ennek ellenére Szinetárék még több időt töltenek majd együtt, hiszen mindketten szerepet vállaltak a Super TV2 egyik show-jában – írja a Blikk.

Úgy tűnik, végleges Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán elválása, már az ötéves kislányuknak is elmondták, hogy nem együtt képzelik el a jövőt, de nagyon szeretik egymást. „Okos kislány, akinek ugyanúgy el kell mondani, hogy mi zajlik körülötte. A különélésünk ellenére ugyanúgy rengeteg közös programot szervezünk” – árulta el a színésznő, aki fehérneműben játszik egy darabban. Mint mondja, a rajongók ugyan szurkolnak azért, hogy ismét együtt legyen a férjével, ám ők a közönség kedvéért sem lesznek újra egy pár. Szinetárék szakmai karrierje változatlan, továbbra is vállalják a duettfellépéseket. Sőt a Super TV2-n az év elején induló A Nagy Duett című műsorban is közösen vállalnak feladatot: Zoltán mint zenei producer, Dóra pedig mint sztárszereplő vesz részt a show-ban. „A színpadi lét mindig is jó hatással volt a kapcsolatunkra. (…) Munkaügyben nincs aggályunk, nagyon jól működünk együtt” – hangsúlyozta a színész.

Már Szinetárék lánya is tud a válásról

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top