Sztárok

Kiderült Kézdy György súlyos betegsége

Az öngyilkosságot elkövető színművésznek a veséje, szíve és tüdeje már régóta rendetlenkedett, de továbbra is folyamatosan játszott. Arról pedig senkinek sem beszélt, hogy 8 éve rákot diagnosztizáltak nála. Kézdy György öngyilkosságának okait a fia is kutatja.

Több súlyos betegséggel is küzdött a halálba menekült Kézdy György, aki gyomorfertőzéssel került az Uzsoki utcai kórházba. A vesebetegségéről több interjúban beszélt, korábbi infarktusa óta pacemakerrel élt, mindemellett krónikus tüdőbetegségben is szenvedett. A Blikk értesülései szerint a Jászai Mari-díjas színész kollégái, barátai előtt mélyen hallgatott arról, hogy 8 éve rákot diagnosztizáltak nála. Horváth Ádám, a Szomszédok rendezője szerint Kézdy világéletében rapszodikus, hirtelen ember volt, s véleménye szerint a végzetes napon egyszerűen elborulhatott az agya. Mint a Bors írja, a 76 éves színészt a legszűkebb körben gyászolja a családja; fiát, Márkot sokkolta édesapja halála. A hozzátartozók sem értik, hogy a visszatérést tervező színész miért döntött az öngyilkosság mellett. Amennyiben bebizonyosodik, hogy a kórház személyzetét felelősség terheli Kézdy György halálával kapcsolatban, akkor a család kártérítési pert indíthat az intézmény ellen – írja a Bors.

Kiderült Kézdy súlyos betegsége

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top