nlc.hu
Sztárok
Bérgyilkostól pánikolt be Hajdú Péter

Bérgyilkostól pánikolt be Hajdú Péter

Bérgyilkos kereste meg a Frizbi műsorvezetőjét, hogy elmesélje sztoriját. A rejtélyes férfit, aki alaposan ráijesztett Hajdú Péterre, három hét alatt találta meg a rendőrség – írja a Bors.

Titokzatos telefonhívást kapott három hete a Frizbi műsorvezetője, akitől milliókat követel Komár László exe. Az ismeretlen férfi azt állította, hogy bérgyilkos, több tucat embert meggyilkolt, és a műsorban szívesen elmondja, mikor és hogyan ölt meg másokat. Hajdú Péter nem tudta, komolyan vegye-e a rejtélyes férfi sztoriját, de elővigyázatos volt. Értesítette a rendőrséget annak ellenére, hogy a titokzatos telefonáló története hihetetlennek tűnt, sőt a férfi kommandós szakkifejezéseket is használt. A bejelentés nyomán a rendőrség a showmant is kihallgatta, majd 3 héttel később arról értesítették, hogy megtalálták a férfit. „A rendőrség tett pontot az ügyre, végre fellélegezhetünk, nincs valós veszély” – jelentette ki Hajdú, akinek a másik műsora átmenetileg lekerül a képernyőről. A rejtélyes férfiről időközben kiderült, hogy pszichés zavarokkal küzd, és egyáltalán nem ölt meg senkit.

Bérgyilkostól pánikolt be Hajdú Péter

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top