Sztárok

Ezért nem tudott lefogyni Szabó Zsófi

Az orvosok segítettek a Jóban Rosszban színésznőjének, aki képtelen volt megválni a pluszkilóktól. A sorozatsztárt, aki további 10 kilót szeretne ledobni magáról, hormonzavarral kezelték – írja a Bors.

Hiába próbálkozott, nem tudott lefogyni Szabó Zsófi, ezért orvoshoz fordult. „Minden hormonvizsgálatot elvégeztettem, és megállapították, hogy a hormonjaim nem százszázalékosak. (…) Már rendbe jöttem” – árulta el a Jóban Rosszban színésznője. A sorozatsztár az egyik ételszállító cég és egy fitnesz-wellness rendezvény arcként azt tervezi, hogy májusig további 10 kilótól megszabadul. A környezete azonban megpróbálja lebeszélni a tízkilós súlycsökkenéstől, de Zsófi állítja, nem a pénzért csinálja, hanem az egészsége érdekében. A színésznő az elkövetkező napokban heti 6 alkalommal, napi kétszer fog edzeni, s naponta ötször étkezni egy ételszállító cég jóvoltából.

Ezért nem tudott lefogyni Szabó Zsófi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top