nlc.hu
Sztárok
10 éve kezelik pszichiátrián Éliás Gyula édesanyját

10 éve kezelik pszichiátrián Éliás Gyula édesanyját

Az egyik legszenvedélyesebb előadónak tartják kollégái Éliás Gyulát. Az X-Faktor énektanára – aki idén az Eurovíziós Dalversenyben is színpadra állt – a Blikknek mesélt életéről.

10 éve kezelik pszichiátrián Éliás Gyula édesanyját„Édesanyám mindig is hajlamos volt a depresszióra, miután apámmal elváltak, egyszerűen nem tudta úgy kezelni az életét. Aztán jöttek az alvászavarok és a gyógyszerek, egyre komolyabb lett a baj, már orvoshoz kellett vele járnom. Akkoriban a húszas éveim elején jártam, nehezen kezeltem a helyzetet…” – mesélte a lapnak Éliás, akinek édesanyja egyáltalán nem akarta, hogy tehetséges fia zenész legyen, inkább fodrásznak szánta.

„A betegsége és ez az egész nyomás annyira kiborított, hogy amikor adódott egy lehetőség, elmentem több hónapra hajóra dolgozni, hogy elmeneküljek ebből az őrületből” – folytatta az énekes a lapnak, majd azt is elmesélte, hogy édesanyja többször el akarta dobni magától az életét, és nemegyszer az utolsó pillanatban találtak rá. „Tíz éve van bent, mert sajnos önálló életvitelre már képtelen. Én vagyok a hivatalos gyámja, mert nem akartam, hogy esetleg szemét emberek egy levél andaxinért kicsalják belőle a nyaralóját vagy bármi vagyontárgyát” – mesélte Éliás, aki rendszeresen bejár édesanyjához.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top